Mijn eerste blog

6 februari 2020
“Floris”
“Ja Vanessa”
“Ik wil schrijven over mijn werk.”
(grote glimlach bij Floris Nordin Bary)
“Begin dan met schrijven Vanessa”
“Al mijn eerste keren? Als het over werk gaat?”
Ja, precies dat dus…
Vanavond voor het eerst een netwerkborrel. Ik ben superzenuwachtig. Dus bel ik een oud woonbegeleider, app ik mijn neef. Wat is het protocol, wat doe je wel en wat doe je niet, hoe laat kom je binnen? Zoveel vragen, help!!!
Nee, ik kan dit. Ik ga het gewoon doen.
Op de fiets, door de kou. 1001 gedachten gaan door mijn hoofd. Ik zet mijn worship muziek op en bid. Adem in, adem uit.
Ik stap de zaal binnen. Jeetje wat een mensen. Een lange rij voor het buffet. Ik zie weinig bekende gezichten en het lijkt wel alsof iedereen elkaar kent. Wat doe je dan, hoe gedraag je je? Ben ik de enige die alleen is?
Ah, ik zie een collega. Gelukkig, ik ben gered.
Na afloop terug op de fiets, zing ik en voel me zo trots.
Ja Vanessa, het is een kwestie van gewoon doen.
Van proberen kan je leren!
#mijnlevenbegonpastoenikstopte

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.